Vi aksepterer Bitcoin

13884256287_a3b29ce2d8_bitcoinMange av kundene våre irriterer seg over de høye gebyrene de må betale når de skal betale fakturaene fra oss. Dette henger sammen med at vår bankforbindelse er Lloyd’s Bank i London, så det blir da håndtert via SWIFT systemet som bankene benytter internasjonalt.

Naturligvis medfører dette ikke bare høye gebyrer både for deg som kunde, men det medfører også at opptil 10% av beløpet vi mottar er “magisk” borte i systemet til Lloyd’s.

Vi har hele tiden tilbudt betaling med VISA, Mastercard og andre kort gjennom vår Paypal konto, men dette passer ikke for alle – og vi ser det er et spesielt stort problem for våre større kunder.

Det er derfor gledelig å melde at vi også tilbyr betaling med Bitcoin som et svært attraktivt alternativ til de rådyre løsningene bankene tilbyr. Ikke bare aksepterer vi Bitcoin som betaling for våre tjenester, men vi har stor nok tiltro til denne nye teknologien til at vi faktisk jobber opp en ny arm i selskapet som handler med Bitcoin’s i de internasjonale markedene på daglig basis.

Om du ønsker å betale neste faktura fra oss med Bitcoin, tar du dagens Bitcoin-kurs som du finner på dn.no og betaler så beløpet i Bitcoin til adressen du vil få tildelt ved å kontakte oss på bitcoin@devenia.com. Denne adressen vil være unik for hver kunde, slik at det aldri vil være noen tvil fra noen parter hvorvidt en faktura er gjort opp for eller ikke. Det er viktig å merke betalingen med fakturanummeret, så vi får stemt av beløpet i fakturasystemet vårt.

Begyret du betaler for en transaksjon via Bitcoin er så forsvinnende lite at det nesten er morsomt. De fleste transaksjoner vi gjør har gebyrer på under en krone, og betalingen er registrert hos oss i løpet av sekunder og er bekreftet av systemet i løpet av en times tid etterpå.

Det er pr. i dag ikke mulig å kjøpe Bitcoin direkte via banker i Norge, så et alternativ her kan være å handle fra Sturle som driver bitmynt.no i Florø som ser ut til å ha gode skussmål fra de som har handlet fra han. Trenger du en Bitcoin lommebok, kan vi anbefale Samourai Wallet (søk på Google) som vi selv benytter.

Har du ellers spørsmål rundt dette med Bitcoin og andre krypto valutaer, kan du spørre i kommentarfeltet under.

Photo by Francis Storr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

small_c_popup.png

Få flere henvendelser til ditt firma

La oss snakke sammen om internettmarkedsføring