Dette er Devenia Ltd.

Devenia Ltd er et britisk selskap som bistår og veileder små og store bedrifter, politikere og regjeringer rundt om i verden i forhold til markedsføring og internett posisjonering med bruk av verktøyene vi har til rådighet – egenutviklede og fra andre selskaper.

Vårt hovedkontor er i London, men vi driver selskapet uten fysiske kontorer. Vi jobber alle fra hjemmekontorer, og våre arbeidsplasser spenner over tre kontinenter.

Vi er ydmyke og forsiktige i alt vi gjør. Og vi har alle lært at det er lett å gi løfter, men ikke alltid like enkelt å følge opp. Dette er grunnen til at vi foretrekker å love mindre, og levere mer i stedet for det motsatte.

Jungeltelegrafen

De resultatene vi oppnår for våre kunder gjør snakkingen for oss, så vi har aldri hatt noen selgere i selskapet. Vi har aldri gjort en eneste PowerPoint-presentasjon for å overbevise mulige kunder. Nye kunder kommer til oss etter å ha blitt henvist fra andre kunder for det meste. Faktisk så har vi ikke engang skikkelige visittkort!

Ingen av oss har noensinne deltatt på noen fagkonferanser eller holdt taler. Vi stoler heller på vår egen forskning og erfaringen dette gir.

Vår filosofi koker ned til følgende setning:

Ikke lyv eller overdriv. Ikke lek med dine kunders penger og tid

Når du overlater din markedsføring til oss, må du vite at du kan stole på at vi ikke vil brenne penger på “spennende”, overhypede tiltak. Det vi anbefaler må virke med minimale kostnader og maksimal effekt.

Vi bruker mye tid på forskning, testing av teknikker og nye taktikker for å holde oss på toppen av konkurransen. Dette er den viktigste grunnen til vår evne til å gjennomføre raske og trygge tiltak – uten å bruke  dine penger til å finne ut om noe er verdt pengene og innsatsen eller ikke.

Vi signerer bare langsiktige kontrakter med kunder som spesifikt ønsker det. Dette gir deg frihet til å velge, og holder oss på tå hev. Vi må faktisk levere resultater hver måned for å ha et grunnlag til å fakturere deg.

Kontaktinformasjon

Vi kan i utgangspunktet alle nås via e-post, telefon og ulike IM og Voip klienter som Skype, Google Hangouts eller Facebook Messenger. Du vil finne alle landene vi har inngående telefonlinjer (belastet med lokaltakst) og all annen relevant kontaktinformasjon på kontaktsiden.

Ring oss i dag hvis du ønsker å snakke med oss, er interessert i våre tjenester eller lurer på noe du leste på nettstedet vårt. Vi svarer på alle henvendelser med samme nysgjerrighet og interesse.

small_c_popup.png

Få flere henvendelser til ditt firma

La oss snakke sammen om internettmarkedsføring