En knallsterk hjemmeside – disse tingene er viktig

Vi hjelper deg med å lage en solid hjemmeside til bedriften eller organisasjonen. For at hjemmesiden skal få gode plasseringer i søkemotorene, må en rekke forhold tas hensyn til. Under vil vi snakke om hva som er de viktigste tingene.

Søk kommer alltid først

Bygg hjemmesiden i et system som har god teknisk søkemotoroptimalisering bygd inn i selve løsningen. Det finnes mange slike systemer. Vi har valgt WordPress med Elementor for våre løsninger. Det viktige er å velge systemer som har disse tingene bygd inn fra grunnen av og som ellers ikke hindrer deg fra å bygge den hjemmesiden du ønsker deg.

Hvilke funksjoner utover statisk tekst og bilder skal systemet kunne håndtere?

Noen løsninger egner seg svært godt til å bygge en nettbutikk. Andre er ikke like gode til dette. Noen løsninger har svært gode designmuligheter mens andre er mer enkle og begrenset. Hva systemet skal kunne gjøre avgjør hvilke løsninger du bør gå for. Om alt du trenger er noen pene sider med en standard mal velger du en løsning. Trenger du mer avanserte funksjoner må du se etter andre løsninger. Alt avhenger av hva målet er.

Når vi vet hva du ønsker deg fra systemet, er det mye lettere å anbefale hvilket system du bør velge. Du bør derfor leie oss inn for å utarbeide et forprosjekt som vil kunne danne grunnlag for valg av publiseringsløsning.

Rask lasting av sider

Dette med lasting av sider handler om en kombinasjon av selve systemet for håndtering av innhold som er valgt, og maskinkraften som er tilgjengelig. Med andre ord, hvor systemet befinner seg rent fysisk. Siden Google er så opptatt av hvor fort en side er synlig for leseren, må dette hensynet ha høy prioritet.

small_c_popup.png

Få flere henvendelser til ditt firma

La oss snakke sammen om internettmarkedsføring