Derfor kan lenkebygging hjelpe deg i søkelistene

Stemmegivning hos Goolge i forb. med søkemotoroptimalisering
Google ser på lenker fra andres hjemmesider som stemmegivning i forhold til med søkemotoroptimalisering

Lenkebygging dreier seg om kunsten å få andre folk med sine egne hjemmesider og blogger til å lenke til din hjemmeside.

Under vil du kunne se en praktisk oversikt over hva som trengs for at din lenkebyggingsstrategi skal lykkes.

Hensikten med lenkebyggingen er å dels oppnå flere direkte besøkende til hjemmesiden og dels å komme høyere i resultatlistene til Google, Bing og dermed også Startsiden.no, Kvasir og de andre søkemotorene.

Lenkebygging er like lett som det er vanskelig. Teoretisk sett er det lett – du trenger bare å få andre til å lenke til din hjemmeside. Praktisk sett er det ikke like lett, fordi du må gjerne bruke mye tid og ressurser på lenkebyggingen fordi lenker til din hjemmeside kommer ikke nødvendigvis av seg selv – noensinne.

Gjennom mange års erfaring har vi opparbeidet oss bred kunnskap når det gjelder hva som fungerer – og hva som ikke fungerer når det dreier seg om bygging av lenker inn til din hjemmeside. Vi kan enten bistå med alt rundt lenkebyggingen, eller skaffe til veie “det lille ekstra” som trengs for å få en stabil plassering på toppen av Google, Bing, Kvasir, Startsiden og de andre søkemotorene.

Vi priser denne tjenesten ut i fra faktiske plasseringer i søkeresultatene hos Google, og du vil bli positivt overrasket når du ser hvor lite det faktisk koster å sette ut dette kjedelige og tidkrevende arbeidet.

Priser lenkebygging

Lenkebygging - lenkerEksempelet under gir en pekepinn på hva det vil kunne koste å bygge  lenker til 10 undersider eller til hovedsiden på ditt domene. Prisene er ikke endelige, da vi trenger å vite hvilke ord og fraser vi faktisk skal jobbe med for å kunne gi en endelig pris. Vi tar utgangspunkt i at det ikke er nødvendig å optimalisere innhold på sidene og at det ellers ikke er noe teknisk i veien for å bygge lenker inn til sidene.

Om vi tar utgangspunkt i prisene under, vil ti ord eller fraser som skal til topps i Google.no koste kr. 0,- pr. mnd. inntil vi har ett eller flere ord på første side i Google.

En annen ting du skal være klar over, er at vi tar ikke betalt for plasseringer du måtte oppnå i de andre søkemotorene (Bing eller Kvasir for eksempel). Vi priser kun plasseringene i Google. Du betaler kun for de faktiske plasseringene fra måned til måned.

Vi forlanger ingen binding til langsiktige kontrakter. Alt vi gjør faktureres løpende fra måned til måned, så du har trygghet for at vi er like opptatt av å oppnå gode, langsiktige resultater med lenkebyggingen som det du er.

Det er mange fallgruber når det kommer til hvordan lenkebygging må gjøres, og det er mye å ta hensyn til. Du må derfor regne med at det vil ta tid å oppnå resultater. Vi regner tre til seks måneder som realistisk i forhold til å se konkrete resultater fra lenkebyggingsaktiviteten.

  • Utenfor første side i Google.no – kr. 0,-
    Du betaler ingen ting før vi har bevist for deg at vi kan få  deg til første side i Google. Deretter betaler dere bare for den faktiske plasseringen for ordet for hver mnd., så vi må fortsette å bevise av vi kan holde deg på første side.
  • Topp 10 i Google.no kr. 300,-
  • Topp 5 i Google.no kr. 350,-
  • Topp 3 i Google.no kr. 450,-
  • Første plass i Google.no – kr. 650,-
  • Prisene over faktureres løpende etter hver mnd.

Kontakt oss i dag for å drøfte lenkebygging til din hjemmeside enten den ligger i Norge eller utlandet.

small_c_popup.png

Få flere henvendelser til ditt firma

La oss snakke sammen om internettmarkedsføring