Hvordan gjøre selskapet ditt kjent

omdomme-kontroll-illustrasjonEn av de viktigste tingene å gjøre for å gjøre selskapet ditt kjent er å først se på hva som dere selv kan gjøre uten å bruke mye penger fra en ekstern samarbeidspartner som oss. Selvgjort er velgjort heter det, og dette stemmer bra etter vår erfaring.

Begynn med å se på åpenbare ting som bildekor, skilting og and lokale måter å gjøre selskapet kjent. Det er mange små tiltak man kan sette inn som vil kunne få snøballen til å rulle.

Det neste som er naturlig å gjøre, er å finne digitale flater som kan egne seg til å gjøre selskapet kjent. Vi tenker da på fagrelaterte forumer, diskusjonsforum, sosiale medier og lignende. Det viktige her er å ikke reklamere for ditt selskap, men dele med deg selv som fagperson. Gjennom å være hjelpsom og genuint interessert i å løse fag-problemer, vil du kunne vise frem hvilke ressurser selskapet har. Dette vil igjen bygge merkevare og tillit til selskapet.

Fortsett med deres egen markedsføring på og utenfor nettet når dere skal begynne å se på andre måter å gjøre selskapet kjent.

Det er nå naturlig å se på dette med å hente trafikk til selskapets hjemmeside gjennom Google, Bing og de andre søkemotorene. Her gjelder det å jobbe grundig med det tekniske grunnlaget samt publisere innhold jevnlig. Lenkebygging og teknisk hjelp kan dere leie fra oss, men selve innholdsproduksjonen må dere selv stå for (eller leie inn en artikkelforfatter som er god nok til å kunne skrive om faginnhold som holder vann i deres bransje).

Ta gjerne kontakt med oss for en gratis og uforpliktende gjennomgang så vi tidlig kan komme inn i prosessen med å gjøre selskapet ditt kjent. Du finner informasjon om hvordan du kan kontakte oss her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

small_c_popup.png

Få flere henvendelser til ditt firma

La oss snakke sammen om internettmarkedsføring