Er du snekker i Buskerud ? Les hvordan snekkere og snekkerfirma får oppdrag fra søk

Hvordan få oppdrag fra folk i Buskerud som trenger dine snekkertjenester

snekker Buskerud Hva gjør folk i dag for å finne snekkere i Buskerud  når de har behov for snekker eller et snekkerfirma?

Før i tiden sjekket de fleste i gule sider eller ringte til opplysningen for å finne snekkere i Buskerud . I dag er dette med å finne en snekker i Buskerud helt erstattet av å gjøre et søk på Google, Bing eller en av de andre søkemotorene.

Gjør du et søk på snekkerfirma Buskerud  på Google som mulig kunde, vil en av lenkene du finner på den første resultatsiden få klikket i 90% av tilfellene. Av disse, vil nesten halvparten klikke på et av de tre første resultatene dersom overskriften og teksten er relevant for søk på snekker Buskerud , snekkere Buskerud  eller snekkerfirma Buskerud .

Mange lesere skumleser det de finner av informasjon når de søker på nettet, så det er viktig å komme med det viktigste først for å fange oppmerksomheten til leserne.

Teksten i artikkelen må ha verdi for leseren, den må være konsis og enkel å lese, samt den må ha et god språk og må ikke inneholde skrivefeil.

For å komme høyt på Google, må teksten være optimalisert for søk.

Hva skal til for å komme igang med egen hjemmeside?

  • Du må registrere ditt eget domene
  • Du kan leie plass for hjemmesiden din hos en leverandør, f.eks. proisp.no
  • Vi anbefaler deg å installere WordPress for å enkelt kunne redigere innholdet

Hvordan gjøre hjemmesiden “søkemotor vennlig” og få den på førstesiden i resultatlistene på Google

Det er ikke lett å komme på førstesiden i Google, men det er fullt mulig.

Du må skrive noen artikler om hva du driver med. Her må du huske på å få til en overskrift som fanger oppmerksomheten.

Deretter bygger du videre på artikkelen med en undertittel som er et sammendrag av hva artikkelen handler om. Det er viktig når du skriver at du er løsningsorientert, siden leserne leter etter løsninger på sitt problem, og ser ikke nødvendigvis etter det du har å tilby av tjenester eller produkter.

Skriv enkelt. Det fungerer alltid bedre enn å være for avansert og omstendelig i teksten. Unngå for mye fagprat. Leserne vet ikke nødvendigvis hva som er riktige fagord i bransjen. Det er viktig at du gjentar de ordene du vil at søkemotorene skal finne, men du må ikke gjøre det for mange ganger for da irriterer du leserne samt søkemotorene oppfatter dette som forsøk på manipulering.

Du må illustrere med bilder der dette er mulig. Det fanger leserens oppmerksomhet. Husk at du ikke må bruke bilder du finner på nettet uten å ha tillatelse til å bruke bildene fra de som eier de. Bildene må være optimalisert for at de ikke skal ta for lang tid å komme opp når noen åpner dine sider.

Etter at du har skrevet noen artikler er det viktig at du får noen til å lenke inn til dine sider. Det er flere måter å få lenker inn til dine sider fra andre sine hjemmesider. For det første kan du spørre om noen i din omgangskrets har egen side eller kjenner noen som har egne hjemmesider, og vil legge til lenke til dine sider. Hvis du har noen gode og nyttige artikler kan noen av dine lesere legge til lenker inn til dine sider. Det er ikke nok med å legge linker på Facebook, da disse lenkene ikke kan ses av Google.

Det er viktig at du oppdaterer sidene dine med jevne mellomrom. Da blir de vektlagt høyere på Google enn om det er noen statiske sider som bare er der og samler støv.

Det tar tid å komme på første side hos Google, så hvis du ønsker resultater fort er den smarteste måten å bruke Adwords fra Google. Adwords er at du annonserer på Google og du betaler for hver gang en potensiell kunde trykker på annonsen og går til dine sider. Det er lett å komme i gang med Adwords. Du registrerer deg på https://www.google.no/adwords/ og så er det bare å følge stegene som er beskrevet her. Annonsen din vil komme som en av de 4 øverste valgene på søkesiden.

Ditt snekkerfirma kan enkelt få oppdrag fra folk som søker etter snekkere i Buskerud

For mange snekkere er det å bli anbefalt fra eksisterende, fornøyde kunder den eneste måten å få nye oppdrag på. Men i disse “internet tider” er det også viktig å være der hvor dine potensielle nye kunder er for at de skal vite om deg og hva du kan tilby. De aller fleste finner frem til varer og tjenester de trenger gjennom å søke på Google. Det er her det er viktig å være synlig, dvs. være blant søkeresultatene på første side. De aller fleste som bruker Google til å finne informasjon om noe de trenger trykker på et av søkeresultatene på første side.

Du har nå lært

Om du skal få flere oppdrag som snekker i Buskerud , så trenger du å ha en hjemmeside som er synlig i Google, Bing, Kvasir og de andre søkemotorene. På denne måten vil du nå ut til nye kunder, samt du vil kunne få henvendelser på telefon dersom du ønsker det.

For å bli synlig på Google må din hjemmeside være optimalisert for søkemotorene. Det er viktig at det systemet du bruker er “søkemotoroptimalisert”, det vil si at adressene til sidene dine er “søkemotorvennlige”.

small_c_popup.png

Få flere henvendelser til ditt firma

La oss snakke sammen om internettmarkedsføring