Hjelp til lenkebygging

Stemmegivning hos Goolge i forb. med søkemotoroptimalisering
Lenkebygging i forb. med søkemotoroptimalisering. Klikk på bildet for full størrelse.

Hjelp til lenkebygging er en av søkefrasene som har blitt brukt for å komme til hjemmesiden vår. Dette er for mange en stadig vanskeligere ting å gjøre, og da spesielt i Norge etter min erfaring. For meg som jobber med dette på fulltid er det ikke så vanskelig, mens for en som nettopp har startet nytt firma for eksempel som rørlegger fortoner nok dette seg som temmelig umulig.

Hvorfor trenger din hjemmeside lenker?

Har du satt deg litt inn i hva lenkebygging handler om, så vet du allerede hvorfor dette er så viktig. Google og de andre store søkemotorene vet at du og din konkurrent godt kan ha samme innhold på sidene deres, men de trenger en måte å finne ut av hvilken som skal vises høyest i søkeresultatene. Siden første resultatside bare har ti plasser, må de på en eller annen måte bestemme rekkefølgen.

Det er her lenker inn til siden kommer inn. Illustrasjonen til høyre viser nettopp hvordan dette kan se ut. Poenget her er at du trenger lenker fra andre sine hjemmesider som fungerer som en stemme på deg.

Vi kan hjelpe deg med lenkebyggingen

Devenia sin spesialitet er nettopp dette med å bygge lenker til hjemmesiden til kundene våre. Fyll ut skjemaet på siden, så vil vi svare så fort som mulig på om vi kan hjelpe deg. Vi hjelper i utgangspunktet alle som driver en hjemmeside som er av normal, familievennlig type. Vi jobber ikke med hjemmesider innen de mer lyssky bransjene som gambling, porno, reseptbelagte medisiner , våpen eller hatsider. Det meste annet kan vi hjelpe til med.

Ta kontakt i dag, så kan vi allerede i løpet av dager være i gang med lenkebyggingen du så sårt trenger til din hjemmeside. Her kan du også lese mer inngående om lenkebygging.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

small_c_popup.png

Få flere henvendelser til ditt firma

La oss snakke sammen om internettmarkedsføring