GravityForms – genialt verktøy for bedre skjemaer i WordPress

GravityForms skjema innstillingerDa har jeg aktivisert GravityForms på begge serverne våre, og jeg må bare si at dette er virkelig et genialt verktøy for WordPress. Med Developer Licence aktivisert kan vi nå bruke det til alt fra kontaktskjemaet du ser i sidekolonnen, til bestillings-skjema med betaling via PayPal. Det er veldig kjekt med støtte for MailChimp også som vi bruker til nyhetsbrevet vårt.

En ting jeg enda ikke har testet ut, men kommer til å bruke hos en av kundene våre, er betingede skjemaer. Dette fungerer sånn at skjemaet splittes opp i flere sider, og hver enkel side gir valg basert på hva som ble valgt på forrige side. Dermed kan det brukes til å hjelpe brukeren frem til en ferdig utfylt bestilling som inneholder alle nødvendige data for å kunne effektuere bestillingen.

Vi har tenkt å sette opp et betinget skjema på siden hos kunden som dreier seg om speil, så det er ganske mange ting å ta stilling til for en kunde. Tanken er at hvert valg skal være illustrert med tydelige bilder slik at du som sluttkunde skal kunne se for deg hva hver enkelt valg innebærer. Så får vi se da om GravityForms støtter dette fullt ut.

Hva er din erfaring med GravityForms?

Bruk skjemaet under til å si din mening, eller til å stille spørsmål du måtte ha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

small_c_popup.png

Få flere henvendelser til ditt firma

La oss snakke sammen om internettmarkedsføring