Den ufattelige tragedien

Som bosatt i Kairo i Egypt (og jeg var her under hele revolusjonen) som skulle man tro at jeg var forholdsvis immun for å kunne takle tragedier. Men, slik er det ikke. Etter å ha fulgt med på alt som har skjedd i forbindelse med massedrapene i Regjeringskvartalet og på Utøya så kjenner jeg at lammelsen og vantroen fullstendig har overtatt. Sårene Anders Behring Brievik har påført oss alle er så ufattelige at det er ikke mulig å beskrive det i ord.

Jeg håper bare inderlig at han ikke ender opp med å oppnå det han ville – spre enda mer fremmedfrykt og rasehat. Siden jeg er bosatt utenfor Norge, ser jeg helt klart en voksende frykt i det Norske folk. En hendelse som den vi nå har opplevd er nok med på å styrke denne frykten og hatet.

Norge er et lite land med få mennesker. Samhold og forståelse er nøkkelen til vår fremtidige eksistens som folkeslag. Jeg håper inderlig utfallet av massakren er hva Jens Stoltenberg har snakket om. Mer demokrati. Mer forståelse. Mer samhold. Mere inkluderende.

Lenge leve Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

small_c_popup.png

Få flere henvendelser til ditt firma

La oss snakke sammen om internettmarkedsføring